New Step by Step Map For su kaçağı tespit

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Su kaçağı varsa ve sizin dairenizde veya alt katta belirtileri yoksa yan komşunuzun dairesinde sorun ortaya çıkabilir. Ya da alt kat komşunuzun yan dairesinde de sorun görülebilir.

Çok sayıda hizmet verdiğimiz kurumsal firma ile birlikte; yine binlerce müşteriye de su kaçağı tespiti ve tamiri konularında lawnımcı olduk.

Merkez Su Tesisatı olarak İstanbul’da uçtan uca servis hizmetimiz olduğunu belirtmiştik. Peki, bu ilçeler hangileri? Hemen aşağıda yer alan ilçelerin tamamına servis hizmetimiz vardır:

Firmamızda bulunan kameralı su kaçak tespiti için kullanılan cihaz ile kolaylıkla sorunun kaynağına ulaşabiliriz. Cihazımız sayesinde ulaşılan sorunu ekip arkadaşlarımız kontrol altına alır ve gereken tamiri gerçekleştirir.

Bu cihaz sınıfında ilk kez: Daha hızlı nokta tespiti için yeni Sensible fonksiyonu (patenti alınmıştır)

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Uzmanlar, daha ileri teknolojiye sahip cihazlar kullanarak su kaçağının yerini belirleyebilir ve doğru onarım işlemlerini gerçekleştirebilir.

Tıkanıklık Merkezi olarak tüm kadromuz ile sizlere su kaçağı bulma sorununuzda kırmadan su kaçağı tespiti ve sonrasında kırmadan su kaçağı tamiri son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla hizmet vermek için hazırız.

Evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Su hasarı riskini azaltarak ev sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor.

Bununla birlikte, sıradan bir cihazın kullanılması tek başına kesin sonuçlar vermeyebilir. Su kaçağı tespiti konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir ekipten destek almak her zaman daha güvenilir olacaktır.

su kaçak tespiti Bu da ek maliyetlere sebep olabilir. Siz de bu iki konuya dikkat ederek stetoskop ile su kaçağı tespiti evde yapabilirsiniz.

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında propertyımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇOkay gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Bu tarz tadilatlarda firmamızın onarım ekipleri görev yapmaktadır. Onarım ekiplerimiz tesisat sektörüne yıllarını vermiş deneyimli ustalardan oluşmaktadır. Ustalarımız tadilatı büyük bir titizlikle yaparak garanti altına alır.

Report this wiki page